.-

27-09-2009
Jeg har udråbt mig selv til at være verdens dårligste hjemmeside-opdaterer... det kører virkelig ikke for mig :-D Jeg tror siden opdaterer sig selv , men må konstatere at dét gør den ikke. Så overvejer kraftigt at lukke den....

Men indtil jeg har besluttet hvad der skal ske med siden, så har jeg da fået opdateret en smule. Katte-listen er rettet til og der er kommet lidt nye fotos og tekster hist og pist. Men nu ER Tværmose katteriet jo så heller ikke just det katteri der sker mest i. Og praktisk talt overvejer jeg også lidt, hvad der skal ske med det. Det er svært at ville det hele jo :-). Men mens jeg overvejer, så venter jeg samtidig på, at YoMan ska få fundet ud af at parre Ida og Xiva :-)

Så i år er der til dato endnu ikke født kuld i katteriet. Ingen er parrede endnu - hvis nogen bliver det. Og antallet udstillinger kan tælles på én hånd. Men pyt nu også med det hele - for vi hygger os nemlig rigtig godt hjemme i sofaen :-D  

23-01-2009
Det skete i de dage i december en gang... nærmere betegnet skete det præcist d. 24.12.2008 at min smukke Varda fik sit første kuld. Trods lang tur til nordjylland, fødsel i min mors hus med Tippie som medhjælp, og alle stressfaktorer i top - så klarede Varda fødsel og alting med bravour. Og 5 fine killinger kom der. Alle super fine, ganske uden fejl og mangler. Vi kom alle fint hjem fra Jylland efter jul og killingerne er fortsat sunde, fine og glade :-) Jeg vil forsøge at få siden holdt opdateret, men lover ikke noget :-D Men ellers er en mail til mig med reminder helt okay :-D

 

 

13-12-2008
Nu er opdatering af min hjemmeside jo ikke ligefrem dét, jeg bruger mest energi på, men katteriet består da og der sker hele tiden lidt :-)

Min smukke Varda er endelig drægtig efter lidt startvanskeligheder og hun skal føde til jul. Hun er parret med den ligeså smukke Melkior Sleggia*S som jeg har lånt af min gode veninde Frida Marklund, Ânglarnas.

Så har jeg simpelthen fået både en ny han og ikke mindre end 2 ny hunner. Sphinx Yo! Sweetness, SIA b 21 er min nye dejlige dreng, mens Sphinx Blåvejr, OSH g er den ene nye dame og S*Ivantes Pralina, SIA h er den anden.

Endvidere er Tværmose's Quinnella simplethen flyttet til Holland og lever godt ved spisebordet hos katteri Lis-El-Mar.

Desværre har jeg så meget uventet mistet to af mine elskede hunner. Tawny døde på operationsbordet da hun skulle sterilliseres og Pussy fik en voldsom livmoderinfektion under en drægtighed og måtte aflives få dage efter hun blev operereret - så to døde katte med 14 dages mellemrum. Det er sådanne ting, der virkelig får tingene sat i perspektiv og får mig til at tænke over, om jeg i bund og grund orker det her.....

Tværmose's Valkyrie - aka Vixen - er så desuden netop sterilliseret da hun også mente at hun skulle have problemer med livmoderinfektion og denne gang var der kort proces, jeg skal ikke risikere at miste flere katte lige nu. MEN bedst som jeg synes jeg var godt kørende med hele 3 fertile hunner efter Bimse, så er der nu kun én fertil tilbage... sådan kan tingene så hurtigt ændre sig.

19-08-2008
Pyh - så lykkedes det få alle de små hvide solgt, sikke da en flok! :-) Xiva bliver i huset og er skam også vild nok i sig selv. Hun er bestemt et nydeligt eksemplar af racen - som jeg kun kan være glad for. 

Så varer det ikke længe, inden der kommer et par nye damer til huset - faktisk synes jeg der sker en del i tiden, eller ihverfald får jeg da raget til mig... :-) Sphinx Blåvejr, OSH g - indfinder sig snart (og jeg glæder mig til endelig at få noget efter Rie (Tværmose's J Fleurie) og det bliver jo så samtidig afkom nr 3 efter Bimse hos mig.. sååå mon ikke jeg er ved at være loadet på det punkt :-) (men det er jo kun dejligt)  - Endvidere kommer snart Ivanthe's Pralina, SIA h også - efter 2 af mine egne, så det bliver sjovt at få noget tilbage.  - Sidst har jeg vist spottet min nye han.... såååå ja :-) Der bliver liv og glade dage :-)

31-07-2008
Nye billeder af killingerne.

Både Pussy og Varda er netop parret... det er godt nok spændende...:-) Men nu må jeg jo se, hvad det bliver til, om de er drægtige, om de kan føde om killingerne lever osv osv :-)

Vi har sørme været ude i livet igen og været på udstilling. Denne gang i Horsens, hvor kuldet var med og blev BIS, Xiva - killingen jeg beholder blev NOM, Varda blev BIV, og NOM og bedste kat III klubkat. Mens Tippie igen pænt måtte "nøjes" med sin ærespræmie - og lade Varda tage de pænere resultater... men det skal man jo ikke klage over :-D

26-05-2008
Utroligt nok er der allerede opdateret igen. :-) Det er ny stil :-) - Men der er lagt nye billeder ind af killingerne, Pussy har fået aktiveret sin side, Sinu har fået et nyt billede på fra hans nye kastrat liv, og Varda har også været heldig at få sin side aktiveret. - Så har vi ovenikøbet også været ude i det virkelige liv og været på udstilling i Odder i lørdags. Pussy fik en nominering, mens Varda vandt BIV og BIS. Og som Eric Reijers nok så pænt sagde om Tippie - da hun stod ved siden af Varda: "she looks like a girl from the village and Varda like a girl from the city" - :-) Men det må jo kaldes avlsfremgang, og Tippie er da efterhånden også 5 år :-D
09-05-2008
Opdatering er fortsat ikke det jeg er bedst til, men denne gang gik der dog ikke et halvt år :-) Der er killinger igen  - denne gang hele 8 styk i samme kuld (der var godt nok 10 fra starten, men to faldt fra)  - For at det ikke skal være løgn, så har jeg også været på udstilling et par gange gennem de senere måneder. Det er blandt meget andet godt resultetet i at Sphinx Pussy Galore blev BIS to dage i træk i Malmø. Siden blev Varda BIS i Årslev. Tippie er simpelthen blevet EC og er efterhånden meget tæt på både DSM og DM titlerne. Sinuhe er endvidere blevet kastreret, så der er kommet ro på strinte-fronten :-) Dog har han nået at parre lidt hunner fra "byen" så det er spændende hvad der kommer ud af de sidste sendinger her i løbet af sommeren  :-)                         Sidst men ikke midst er der jo flyttet en herlig EXO ind :-)
06-02-2008
100 år efter kom der en opdatering....,men sådan er det når der arbejdes nat og dag. MEN bedre sent end aldrig, siges der jo :-) Der er killinger i huset i øjeblikket og egentlig også en masse planer for alle hunnerne. Ligesom der er kommet en ny hun til huset - men der må billedet lige vente lidt :-)
25-07-2007
Denne gang gik der da ikke sååå længe som sidst, med en opdatering. Killingerne er blevet store og er (heldigvis) begyndt at flytte hjemmefra. Sikke en flok....  Dog er der pt kun 6 stk tilbage. I sig selv lyder det af meget, men det er det ikke - når der har været hele 16 !

Min dejlige Eigil er netop blevet kasteret og jeg har allerede fortrudt. Men han er jo noget speciel og parrer kun hvad HAN synes og jeg har intet at skulle have sagt. SÅ dette blev konsekvensen. Jeg har da også både Signe og Sirenesang efter ham, samtidig med, at der hos Kirsten Foldager også er en hun i avl. Så det må vel være godt nok :-)

Så har jeg for ganske nyligt mistet min højt elskede Freyja :-( Hun blev ganske pludselig syg og måtte aflives. Det er jeg godt nok ked af.....Ovenikøbet har min bror mistet Isha i slutningen af juni -  Så ja - der sker hurtigt noget.

Udstillinger er der fortsat ikke så meget af i tiden. Der er alt muligt andet at tage sig til, men mon ikke jeg kommer lidt afsted igen til efteråret.

3-06-2007
SÅ fløj tiden IGEN fra mig... det er godt gjort, at det er umuligt at følge med her i livet. :-) MEN der er nu opdateret lidt rundt omkring. Killinger er her jo RIIIGELIGT af... Signe fik jo 5, Tawny 1 og Mira ikke mindre end hele 10!!!! Jeg troede det var løgn, men alle lever fortsat og trives... Så jeg føler ikke, at jeg laver meget andet end at fodre, tømme bakker og gøre rent... 

Roa er flyttet til min dejlige veninde Gitte, hvor han nu lever med Noa (Tværmoses MerryMeSunday) og lille Walther, som er den kæreste lille dansk svensk Gårdhund.

Jeg er jo så startet som dommerelev - samtidig med at jeg liiiige har et studie, hvor jeg i øjeblikket er ved at skrive speciale...udover alt det sædvanlige som Katteklubben, avlsrådet og et almindeligt arbejde ikke mindst.... så det forklarer alt sammen, hvis jeg er en kende svær at få fat i...

Udstillinger er der langt i mellem, men det er jo dejligt, at afkom fra huset kan gøre sig i stedet - bla ser jeg jo at både Tværmoses Ram-A-Jang, sia a21 (ejet af Dorthe Sejerø) og Tværmoses Yavanna Keméntari, CRX d03 (ejet af Cecilie Løveid) fører sig frem... det er jo herligt !!!!

Tippie er på vej back in business... hun fik skam BIV over Varda på udstillingen i Esbjerg og blev Bedst Klubkat :-D Det synes jeg har høj underholdningsværdi.. men hun er også meget meget smuk jo... Vi skulle have været til SW, men blev desværre forhindret... Tippies pels er dog ikke HELT 100% endnu, meeeen det er tæt på...

Der er iøvrigt kommet billeder på nogle af killingerne - også på Signe - og på Tawny - og ikke mindst på lille Tværmose´s Sirenesang, som jeg beholder efter Signe.

Sidst er der en smuk ny hun på vej til huset - nemlig Sphinx Støvregn, OSH c24......

7-01-2007
Opdateringer her på siden, er ikke noget jeg gør mig så meget i... :-) Jeg har gennem de seneste måneder haft travlt med KATTEKLUBBENs hjemmeside, hvilket så er gået kraftigt ud over denne her... MEN udover de sædvanlige udstillinger med præsentable resultater, er der kommet en smule gang i avlen i huset igen. Der er netop født et kuld efter Eigil og Signe - det var så lige en lille ups-parring, da Signe nu skulle have været til Sinu igen, men Eigil kom ham i forkøbet.... Men ihvertfald ligger Signe nu med et fint og meget levende kuld. Der ventes så (forhåbentlig) 2 kuld mere i løbet af foråret. Roa afventer at flytte til sit nye hjem - da 3 fertile hanner vist er lidt i overkanten :-D    Udstillinger bliver der ikke så meget af den næste tid, jeg har voldsomt travlt på et studie, samtidig med at Varda bestemt ikke bryder sig om at blive vist frem og Tippie stadig ikke er i fuld pels....   Endvidere skulle jeg meget gerne i gang med at sidde dommerelev her i løbet af foråret/sommeren, så egentlig er der vist nok at se til....
1-12-2006
 Signe (Quinella) fik så et fint kuld, men ingen overlevede desværre. Signe forsøges parret igen med Sinuhe ved først kommende lejlighed. Vi har da også været på Verdensudstilling, som var en oplevelse ud over det sædvanlige :-) Min lille Varda(CRX) fik dog kun et EX2, da hun besluttede sig for at HADE at være på udstilling, så hun var meget ked, bange og vred og fik ovenikøbet pådraget sig et rødt øje. Rama (SIA) var også med og fik et fint EX1 og var med i kampen om BIV, mens Tulkas (CRX) simpelthen blev NOMINERET! Tulkas og Rama blev ved samme lejlighed overdraget til deres nye ejere - Dorthe Seirø tog Rama med sig hjem, mens Tulkas flyttede til Portugal hos Jose Gomes.             Sidst men ikke mindst blev Kirsten og Kims BIMSE jo Verdensvinder og det var underholdning ud over alle grænser !!!! Det er vel dårligt gået nogen næser forbi, at Kim dansede en helt unik sejrsdans efter at have flashet sit Bimse-Banner utallige gange gennem weekenden....
10-10-2006
 Signe (Quinella) er efterhånden ved at være godt tyk, hvilket er spændende, da det er hendes første kuld.  Jeg har så simpelthen valgt at sælge Ram-A-Jang...og i stedet beholde Roa (så jeg kan lave crememaskede hunner... :-) )
3-10-2006
 Efter veloverstået udstilling i Næstved kan Varda nu prale af at være blevet BIV og BIS ! Det er jo altså bare dejligt ! Rama blev NOM men det er ingen skam at tabe, når det er til en meget smuk dame.
20-09-2006
  udstillingen i Bogense blev lille Ram-A-Jang igen BIS, Varda blev BIV og NOM  mens hendes bror Manny som bor hos Sphinx Katteriet også blev BIV. Tippie var også med i byen og fik sit CACE, men er stadig ikke i pelskondition efter killingerne, så hun holder sig lidt i baggrunden.. :-) 
10-08-2006
 Sinu blev på show i Dragør CHAMPION mens lille Ram-A-Jang var med for første gang og ovenikøbet blev BIS
28-07-2006
 Endelig opdateret med billeder af killingerne... :-)
3-06-2006
 Så der det vist på tide med lidt opdatering, der er sket en del i den forgangne tid... Freyja fik d. 29. april 4 fine killinger. Desværre døde to, men de andre lever i bedste velgående og er nu ved at være nogle små tyranner. Den 15 maj fødte Tippie 5 rynkede killnger, der ser ud som om de er lavet af marcipan :-) De trives også og alt er i skønneste orden.  - Billeder af begge kuld kommer snarest. Desuden er der tilkommet en ny dejlig dame...en brunmasket siam Sphinx Tawny Port
11-03-2006
Amorinerne flyver: Freyja er nu konstateret drægtig med min lille Sinu. Så nu bliver det spændende, at se det første kuld efter ham. Tippie og Sandy er netop gået i gang med de forberedende øvelser. Så nu er der ikke andet for, end at krydse fingere for at alt kommer til at gå som planlagt for de 2 damer...
7-03-2006
I dag har denne fanastisk smukke rød-hvide fyr indtaget huset direkte fra Chicago. Det er simpelthen Tippies nye boy-friend og han er præcis så smuk i virkeligheden som på billedet ! Han er ovenikøbet beriget med et ligeså skønt temperament som Tippie. Han stanger allerede lystigt...

Velkommen til: Puraffection SOS Sandoval. Han ejes af Frida Marklund, men kommer til at bo her i en periode og vil bestemt også blive at finde på de danske udstillinger...  Se mere om Sandy på Fridas side www.anglarnas.com

  

1-03-2006
Til forfærdentlig stor sorg har jeg for kort tid siden og meget pludseligt mistet min højtelskede EC S*Ivanthes Ddonny-Xett. HULK !
13-02-2006
Miraklernes tid er ikke forbi endnu - krøller eller ej :-) Det lykkedes simpelthen for Tippie at få sit første CACE og at blive BOX på Racekattens udstilling i Haslev, trods meget dårlig pelskondition. Kun slået af Allan Kastbergs fantastisk smukke russer han Silvergrey Paragon Blue Fiver.

 Den lille Sinu formåede at blive BIS ungdyr - så det var en dag ud over al forventning.

11-02-2006
Inden vi ser os om kommer tiden til at afhente Tippies nye kæreste... Den ultimativt bedårende rød-hvide sweethart: Puraffection SOS Sandoval. Han ejes af Frida Marklund, men kommer til at bo her i en periode og vil bestemt også blive at finde på de danske udstillinger... Jeg glæder mig rigtig meget til at få ham hjem... Se mere om Sandy på Fridas side www.anglarnas.com   
9-02-2006
Endelig opdateringer :-) Der er sket en masse over vinteren, bla. har der været sygdom i huset som har gjort, at jeg har valgt ikke at beholde nogle af Tippies ellers fantastisk smukke killinger. De er solgt til selskab og Tippie forsøges parret igen inden længe.

Jeg har valgt at sige farvel til min højtelskede gamle avlshun Mille, hun havde erhvervet sig en kronisk ikke smitsom luftvejslidelse, men som generede hende voldsomt og ikke kunne behandles trods adskillige forsøg. Hun tabte rang og trivedes ikke, så jeg gik den tunge vej med hende. Snøft..

Jeg har netop omplaceret min lille Bella, hun trivedes ikke i flokken. De andre hunner var konstant efter hende og hun var præget af stress. Det er en træls beslutning, da jeg havde beholdt hende til avl, men da det er jo er kattens ve og vel der er det vigtigste, besluttede jeg her, at hun ville have bedst af at ligge i en sofa i et hjem uden mange katte. Så hun stortrives nu på Frederiksberg med 2 kastrater og er medejer at et par rigtig søde unge mennesker Michelle og Daniel. Hun ligger nu i arm med de 2 hankastrater og nyder livet - Bella er klart ikke katterikat og skal så heller ikke tvinges til at bo med en flok hysteriske siameser (og rex) hunner...

 

04-09-2005
Hermed stort velkommen til husets nye avlshan Arhantin Sinuhe. Sinuhe blev BIS på sin første udstilling - i Nyborg 3.9.

30-07-2005
TIPPIE HAR FÅET KILLINGER !!! 5 fine små krøl-hårede unger blev det til. 3 hunner og 2 hanner. Se mere under "killinger"

02-06-2005
Endelig er der kommet opdateringer og der er sket en del siden sidst. Bla har jeg mistet min smukke dejlige Candy, der er kommet killinger, Mille er parret og Tippie har ført sig frem på udstillinger og sidst men ikke mindst er hun netop blevet parret... !!!
23/24-04-2005
Tippie blev i Kolding denne weekend BIS og bedste klubkat begge dage. Hun blev endvidere hædret som årets klubkat. Og præmieret som nr 1 killing/ungdyr på Katteklubbens topliste. Fanelli blev GIC og har nu afsluttet sin udstillingskarriere som fertil og skal nu sterilliseres. 
5/6-03-2005
Udstillingen i Malmø i weekenden var noget af en oplevelse ! Lørdag fik Tippie sit CAGCIB ganske uden problemer og blev også staks BIV og NOM og søndag fik hun sit første EX2 nogensinde. Efter min mening sagde det mere om dommeren end om Tippie - men så har vi også prøvet det :-D. Freyja var med i byen og fik CAC og BIV begge dage og er nu Champion.
5-02-2005
Vi har i dag været på udstilling i Kalundborg og Tippie blev BIV og har nu opnået titel som International Champion. Dette betyder også, at hendes far Windseeker Flying Duchman nu er DM ! Fanelli blev også BIV i dag og endte også med at blive BOX.
23-01-05
Tippie blev i Køge denne weekend BIV og bedste klubkat. Mens den lille Freyja blev NOM på sin første udstilling. Så det var jo vældig godt klaret. Fanelli måtte overlade nomineringen til Freyja og klare sig med sit CAGCIB. :-) 
16-01-2005
Jeg har langt om længe fået opdateret hjemmesiden, der er sket lidt i tiden der er gået. Bla. er der tilkommet et par nye katte i huset og én er gået ud af avl. Jeg blev også endelig klar til at tage Sunshine af listen over katte - hun figurerer nu under "vi savner"
12-12-04
Tippie har gjort det igen ! Vi har været på show i Groningen, Holland hvor den lille krølle i dag fik sit 1. CACIB, blev BIV, NOM og igen enstemmigt BIS. Fanelli fik sit  CAGCIB
23-11-04
Jeg har i dag været i Stockholm og afhentet vores nye familiemedlem og avlshun: S*Ivanthes JjustforMe. Se mere under katte. 
21-11-04
Udstillingen i Marieholm, Sverige i dag gav ret så gode resultater: Tippie er nu Champion, blev BIV, NOM og enstemmigt BIS. Fanelli som var med i byen blev International Champion og reddede sig oven i købet også en NOM
20-11-04
På udstilling i Vissenbjerg i dag fik Tippie sit 2.CAC, men tabte BIV til en anden dejlig dame. 
11-11-04
I dag har vi desværre måtte lade Isha sterillisere. 
5-11-04
Så er freden forbi ! I dag er vores midlertidige han Sphinx Ypsiloni - alias Eigil - flyttet ind og har taget alle i huset med storm. 
24-10-04
På udstillingen i Odder i weekenden fik Tippie sit første CAC, blev igen BIV og blev Nomineret. Det synes jeg var meget godt gået, til trods for, at hun kun har været i åben klasse i 2 dage ! Hun tabte på scenen, men vandt senere på i dysten om bedste klubkat. Ddonny var blevet støvet af i dagens anledning og opnåede i dag sit 2. CAP
17-10-04
Udover at Tippie i dag blev BIV fik hun også sit 5. BIS som killing/ungdyr og har nu opnået en titel som JUNIOR WINNER ! !
14-10-04
Freyja er nu parret og vi venter kuld efter en dejlig sort/hvid bicolour...
7-10-04
Til stor sorg og fortvivlelse har vi i dag mistet vores fantastisk dejlige Sunshine. Det var meget pludseligt og ganske uventet og er ikke til at bære. 
28-9-04
På udstillingen i Brørup i weekenden blev Sunshine Champion og Tippie blev BIS begge dage.  Tippie har nu ialt 4 x BIS som killing/ungdyr....
12-9-04
  Fanelli har desværre absorberet killingerne og er gået i løbetid - så hun parres igen. 
15-8-04
Sunshine blev i dag BIS-voksen på udstillingen i Frederikssund.  
8-8-04
I dag besøg af Björn og Titti Malmquist, Ddonnys opdrættere, som leverede en drægtig Fanelli hjem. Det var rigtigt hyggeligt med besøg fra Sveriges land. Tusind tak for det :-)  
28-7-04
Vi har i nat mistet vores højtelskede Calle, til stor sorg for hele huset. Calle var pludselig blevet syg og sov stille ind i nat. Se under Vi Savner
15-7-04
Tværmose´s KissMeSunshine - fællesejet med Lone Kryger og bosat der - har i dag fået 6 fine killinger med Tværmose´s Jafet. Se nærmere under killinger.  
9-05-04
Fanelli og Tippie har ført sig i frem i Hårlev- hvor begge blev BIS. Det er Tippies 2. BIS på kun 2 udstillinger - det er da meget godt gået, af den lille dame :o)  
23-04-04
Lææænge ventet er vores nye bofælle endelig kommet til landet... en dejlig lille krøllet sag - NL*Pendragons Tip Toe. Se under katte. 
14-03-04
I dag er en lille ny dame flyttet ind hos os - Freyja Af Skjaldbreid. Se under katte. 
5-02-04
Candy har i morges fået 1 fin rødspottet hunkilling. Læs mere under Candy.
2-02-04
I stedet for et kuld fine killinger, endte Milles drægtighed istedet med et kedeligt kejsersnit. Læs mere under Mille
27-11-03

Fanelli har i nat fået 3 fine killinger. 2 hunner og 1 han med Skuld Dannebrog. Fødslen gik nemt og uden problemer. 3½ time fra start til slut. Fanelli har ofte været på visit hos andre mødre, og har moderkundskaberne helt i orden. Hun er også tydelig stolt af ungerne. 

Ddonny er i dag blevet kastreret og skal nu integreres i flokken. Det bliver dejligt, at få ham ind i sofaen :-)

29-09-03
Sunshine har i dag fået 3 meget fine killinger. Parringen var sket ved et uheld, da hankatten var gået på springtur og der havde muntret sig med nogle unge hunner. Men selv om Sunshine er ung, har hun nu klaret fødslen fint og passer da også killingerne rigtig godt. På billedet har hun Fanelli på barselsvisit.

21-09-03
Kiss er flyttet til en familie i Farum. Vi håber han får det godt og at de bliver rigtig glade for ham. 
5-08-2003

Ddonny har i dag på Nyborg udstillingen fået sit sidste CACE og er nu EUROPA CHAMPION !!

9-08-2003

Mille har idag født 6 store, sunde og raske killinger. Fødslen gik ganske uden problemer - 1½ time fra start til slut. 

8-08-2003

Vi har i dag desværre måttet sige farvel til vores højt elskede Picot. Han har længe været syg af cancer og måtte nu overgive sig. Vi vil savne ham meget.

31-07-2003

Kiss (Gunsmoke) er kastreret, da han blev lidt for glad for at markere. Desværre nåede jeg ikke at få killinger efter ham. 

23-07-2003
Sphinx Sunshine har indtaget huset.

Mille ventes at føde omkring 9 august. 

08-07-2003

Vi har killinger

Nye billeder af Fanelli, Candy og Kiss. Nyt billede i galleriet.
.

29-04-2003
Ddonny BOX

Tværmose´s Holly blev BIS i Vejle og i Bagsværd.

Tværmose´s Gunsmoke har fået sin side. Foto kommer.

Vi venter killinger. Uppdaterat Planer
.

2003-03-04

Alle avlsdyr – Ddonny, Mille, Fanelli og Candy -  er d. 6/2 testet for HCM og alt er fundet normalt. 
(Ikke fordi, at siamesere har problemer med HCM – men fordi, min dyrlæge havde temadag omkring emnet og skulle bruge nogle katte.)

Tværmose´s Holly blev BIS i Vejle og i Bagsværd.

Vi venter en ny han - Tværmose´s Gunsmoke...og killinger.
.

2003-01-12
Et nyt billede af Ddonny i Galleriet.
-,
2003-01-04
Ddonny har fått killinger i Norge hos Britt Eltervåg, (N) Mikado.

5 kattungare. GIC Ivanthes Ddonny X-ett, SIA n
u. Mikado Ching, SIA j
-

2002-12-21
Vackra Tvaermose's Holly, SIA c
Bor nu hos Heide Petersen - Naryschkina.

e. GIC Ivanthes Ddonny X-ett, SIA n
u. CH Tvaermose's Enchanting Efrax, SIA b
-

2002-11-20
Wee-Ko´s Gipsy Queen, SIA n 21 fik d. 8. november 1 stor hankilling ved planlagt kejsersnit. 
Gips er nu sterilliseret og killingen trives fint.
-
2002-11-07
Vår nya hona Sphinx Kissfromarose, ORI j 24 "Candy" og
vår kastrathane IP Tvaermose's Galanthus Picot, SIAn "Picot" finns nu bland våra Katter.

Nya bilder av "Candy" i Galleriet.
..
2002-10-23
Nye bilder av killingerne.
,
2002-10-21
Nye bilder av killingerne.

Ddonny
er
Grand International Champion!
Grattis! :)
.
2002-10-13
Vi venter på vores nye avlshun Sphinx Kiss of a Rose, ORI j 24 (lillatortiespottet) som er købt hos Kirsten Foldager, Sphinx.
Mere info kommer.

Gips stamtavle finns nu på nettet.
.

2002-09-26
Vores hjemmeside findes nu på nettet!
(Med svensk webmaster så det kan bli lite "svenskdanska" ibland, 
hoppas att ni har överseende med det. :))

Vi har killinger netop nu!
.