Tværmose´s opdræt er et lille opdræt af siamesere og orientalere med sundhed og temperament som det vigtigste.

Jeg selv er 33 år og har opdrættet siamesere siden 1994 hvor jeg opdrættede mit første kuld. Jeg har i 2005 fået mit første Cornish Rex kuld.
Jeg er uddannet sygeplejerske og bor på landet mellem Sorø og Slagelse i et hus med indhegnet have til kattene. Jeg sidder i bestyrelsen i hovedklubben Katteklubben, som sekretær. 

Jeg har i øjeblikket 9 katte i mit katteri med de 6 i avl. De 5 er siamesere og orientalere og så har der sneget sig en enkelt Cornish Rex ind, som blev til 2 og for nyligt til 4...:-o For nogen tid siden kom der pludselig en Exotic ind fra højre også :-). Jeg opdrætter ca. 2-3 kuld om året, hvilket giver mig god tid til at komme omkring hver enkelt kat. Samtidig giver det mig også tid til, at foretage mig andet end at passe katte. :o) Jeg har avls-samarbejde med Kirsten Foldager, Sphinx katteri - hvilket giver os flere muligheder på kryds og tværs.

Killinger købt hos Tværmose´s har naturligvis Felis Danica stamtavle, er helbredsundersøgt, ormebehandlet og vaccineret.  Jeg sælger kun killinger ud til gode og permanente hjem. Og da hverken siameseren eller cornish rexen egner sig til at være alene, vil hjem med andre katte blive foretrukket.

Er det muligt for mig, trækker jeg gerne killingerne til de er 14-16 uger med at komme hjemmefra, da jeg synes de er bedre rustede da, end som 12 ugers.

Skulle du være interesseret i bestemt farve eller køn på killingen, er du altid meget velkommen til at kontakte mig for en snak.

God fornøjelse

Heidi Tværmose