::  S*Ivanthes PpralinaSIA h  ::
.


"Pralina"

Født april 2008

Jeg nåede desværre ikke at få afkom efter Pralina, før jeg valgte i foråret 2009 at sterilisere hende. Hun er ud af nogle linier, hvor jeg efterhånden lidt for mange gange har oplevet udbrud af cancer. Så jeg valgte at lade hende gå ud af avlen og har dermed lukket den pågældende linie i mit katteri.

Pralina lever  tyk og glad i allerbedste velgående hos en af mine tidligere killingekøbere i KBH :-)

******************'

Pralina er en "retur-kat" efter 2 jeg sendte til Sverige til Björn Malmquist. Pralina er ikke ligefrem en udpræget showkat :-D MEN hun er helt vildt kær, sød og elskelig - og har bestemt mange avlsmæssige kvaliteter.

Hun virker sund og rask og i det hele taget til at være et pragt-eksemplar af en avlskat. Hun er jo så også ud af mine høj-fertile linier, så jeg ved snart ikke hvad jeg kan vente her heller.... (der har jo været kuld på både 8 og 10 killinger hos de andre jeg har haft, så det bliver spændende...)

Pralina skal første gang parres med Yo! Man - når engang foråret kommer :-)

 

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


::  Sphinx Pussy GaloreOSH f 23  ::
.


"Pussy"

Født 10. april 2007

*********'

Med stor sorg har jeg i nov 08 mistet min smukke Pussy - meget uventet. Pussy var drægtig med Rama, fik desværre en livmoderbetændelse under drægtigheden og ved operation viste det sig, at der var en fistelgang fra det ene horn til bughulen og infektion var sevet ud i bughulen. Trods virkelig store forsøg fra min fantastiske dyrlæge, så overlevede Pussy kun få dage efter operationen. Jeg vil aldrig nogensinde glemme Pussy!!! Magen til stor personlighed skal man lede længe efter.... snøft..

*************

Pussy er endnu en kat fra Kirsten Foldager. Da jeg så Pussy første gang, blødte mit hjerte....  Nu taler billedet ikke helt til Pussys fordel - men kommer tid kommer råd.

Pussy er ikke mindre end fantastisk. Hun nærmer sig kraftigt samme skønhed som min smukkeste kat nogensinde Sphinx Sunshineday... (suuk) Pussy er på det nærmeste flere km lang og har fantastisk høje ben og de smukkeste øjne man kan forestille sig. Ja ja, hun kunne have større ører, men det glemmer man når hun kommer spankulerende med et hoved så langt som sad det på en hest!

Det fornægter sig langt fra, at Pussy er tortie og at hun er ud af linier med særdeles bestemte madammer :-) Som en killingekøber sagde da han så hende (hvor hun på daværende tidspunkt vist kun var 6 mdr) "hende dér, det er da vist hende der har nøglerne!" :-D Og ja, hun vil gerne bestemme... meeen det er hun ikke helt enig med Tippie om :-)

Pussy har været udstillet en smule kun og skal da heller ikke udstilles meget mere i den kommende tid. Hun skal istedet parres ganske snart og jeg glæder mig meget til at se, hvad hun har tænkt sig at producere :-)

Og ja, - indtil jeg gider taste stamtavlen ind - så kan jeg oplyse at hun er efter WW06, EC FIN*Anatolian Me Too, JW, DSM og Sphinx Vesper Lynd. .

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

 

 


::  Tværmose´s Quinnella, sia n21  ::
.


 

 

"Signe"

Født 20. oktober 2005

Signe er efter Mira og Eigils 2. kuld. Egentlig havde jeg beholdt en blåtabbymasket hun fra deres første kuld, men hun brød sig ikke om, at være katterikat... Så hun blev omplaceret og nyder nu livet i luksus hos et ungt par i KBH.  - Signe er noget mere robust af sind og viser sig faktisk også, at have flere kvaliteter rent typemæssigt.

Signe har i øjeblikket killinger... resultatet af et lille ups mellem hende og hendes far. Far Eigil er aldeles sexet og MEGET klar... så ham skal man ikke vende ryggen til bare ét øjeblik... Men killingerne er sunde og fine og en sort hun bliver i huset til videre avl: Tværmoses Sirenesang, OSH n.

Signe har stor underholdningsværdi, hun har et fantastisk temperament - meget som Miras, dog med noget større opfindsomhed inkluderet.... Alt i alt en meget meget glad og livlig kat... :-)

 

: Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

 


::  Sphinx Tawny Port, SIA n  ::
.


 

 

"Tawny"

Født 1. januar 2006

Tawny er en nydelig lille dame i fin harmoni og med klassiske linier. Vældig interessant, synes jeg. - Tawny har Ddonny i stamtavlen, så det var jo meget magtpåliggende for mig, at få hende i avl, da jeg jo desværre ikke længere har noget af mit eget med ham i stamtavlen.

Tawny er en lidt forsigtig dame, men super glad og indsmigrende.

Tawny har indtil videre haft 2 kuld med Sinu. Hun er en fantastisk dygtig til både at føde og til at passe killinger. Hun planlægges parret næste gang med WW06 EC FIN*Anatolian Me Too, JW, DSM.

: Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

 


:: Tværmose´s Sirenesang  ::
.


"Sirene"

Født 31. januar 2007

Jeg har valgt at omplacere Sirene - da hun ikke brød sig om at være katterikat, så hun have bedre af den anden tilværelse :-)

****

Tværmose´s Sirenesang.... er resultatet af en tilbageparring af Signe til Eigil (Sphinx Ypsiloni). Sirene har allerede nu i en tidlig alder en aldeles fin kropsbygning, laaange ben og en fantastisk grøn øjenfarve. Mange ting kunne, jo som altid, være bedre, men hun har  det "mean look" som jeg ynder så meget.

Jeg har valgt at beholde Sirene, da jeg jo stadig overvejer at kastrere Eigil... (hvilket jeg jo også gjorde da han var 8 mdr.. og nu er han 3 år :-) )Men ikke desto mindre, så er jeg spændt på, hvad lille Sirene vil bringe mig. Det er jo dejligt med endnu en orientaler i flokken, hvor der jo er stor overvægt af siamesere.

 


::  S*Ivanthes JjustforMe  ::
.


"Mira"

Født 9. maj 2004

***

Mira har gjort det rigtig godt - sidst med 10 killinger i et kuld, hvor alle overlevede. Mira er nu sterilliseret og har fået et nyt hjem :-)

***

Mira kom til os ved lidt af et tilfælde... Hun var egentlig sat på foder i Sverige af Björn og Titti, men blev aldrig accepteret af kattene i huset. Til sidst opgav de, da det var uholdbart for alle parter. 

Jeg blev tilbudt Mira, da hun er 6 måneder og skyndte mig til Stockholm for at hente den lille dame.

Mira er direkte efter Metexa Sandsoftime, som jeg parrede Fanelli med, desværre uden resultat. Så derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at tage hende, da jeg fik hende tilbudt. 

Hun var og er stadig meget påvirket af, at have fået tæv af kattene hvor hun boede, så det har taget noget tid for hende, at få tillid til kattene her i huset. Men jeg synes virkelig det går godt og at det hele tiden går fremad. Hun er fortsat noget præget af sine oplevelser og tilliden til de andre katte svinger meget, men hun omgås dog de fleste i flokken uden problemer. 

Men til Miras store fordel har hun det mest fantastiske temperament man kan forestille sig ! Hun bare spinder og spinder...

Mira er ikke udpræget til udstilling, men hun har nogle meget interessante kvaliteter til avl. Bl.a. har hun en dejlig lang krop, lange ben og fantastisk kort og tæt liggende pels. Hun er fin i farverne - selv om lillatortietabby bestemt ikke er min yndlingsfarve hos siamesere (kun hos orientaleren *S*). Hun har fine skrå øjne med en yndig blå farve. 

Mira fik d. 1.4.07 ikke mindre end 10 killinger !!!! Godt nok har hun også fået store kuld de andre gange, men denne gang tog det da fuldstændig overhånd med hende. De blev bare VED med at komme... jeg troede ikke mine egne øjne. - Egentlig parrede jeg hende, da jeg var usikker på, om Tawny kunne klare at passe mange killinger, hvis det skulle komme dertil - men jeg blev klogere - for det blev Tawny der skulle passe nogle af Miras....  Man kan jo så konkludere at det da ihvertfald ikke er infertile linier... og Roa - det var jo både hans første og sidste kuld...så der skulle produceres  noget :-D 

: Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 


::  Sphinx Ypsiloni, ORS n  ::
..

"Eigil"

           Født 1 april 2004

Sphinx Ypsiloni - eller lille Eigil i daglig tale :-) er min "midlertidige" hankat. Egentlig skulle Eigil have været ud til selskab, men han måtte lige en tur forbi her først. 

Eigil er efter D*Dorian v.d. Speyerbach og Sphinx Sol, Måne, Stjerne som er kuldsøster til Sunshine (som jo desværre er død). Jeg lavede samme kombination med Sunshine, men hun tabte desværre killingerne (9 stk) 10 dage før forventet fødsel. Så derfor synes jeg, at det var oplagt at få Eigil i huset for en kort bemærkning. 

Egentlig skulle Egil som beskrevet kun være her midlertidig - MEN - Eigil er nu snart 2 år og det går jo ikke altid som præsten prædiker :-) Jeg elsker simpelthen Eigil overalt og hvor finder man en voksen fertil han som kan bo i bla soveværelset og sove under dyne om natten og UDEN at strinte...  Det korte af det lange er, at jeg nænner ikke at kastrere ham. Det er unødvendigt så længe, at det går så godt. Han lever sammen med Mira og de er som et gammelt ægtepar :-D 

Eigil har rigtig mange kvaliteter til avl - som bl.a. en vældig lang krop, lange tynde ben, lang hale, super kort, tæt liggende og gennemfarvet pels, pæn hovedopbygning, smuk øjenform og ovenud fantastisk temperament. Jeg kunne jo nok ønske mig ørerne lidt større og lavere sat. (han er stor som en labrador :o) )

Eigil har et par gange bevist sine evner som fertil han her i huset. Han har fået kuld med Freyja og 2 kuld med Mira. Eigil er ganske umulig at tage billeder af, så derfor er de første af ham i sovende tilstand... han er ganske hyperaktiv og kan simpelthen ikke hænge fast på billederne i vågen tilstand... 

                                                     

::  Stamtavle  ::

:: Udstillingsresultater ::

 


::  Freyja Àf Skjaldbreid SIA f ::
.


"Freyja"

Født 15. oktober 2003

********************

Jeg har pludselig i begyndelsen af juli 07 mistet min elskede Freyja. Freyja var noget HELT særligt og med en virkelig stor personlighed og samtidig særdeles smuk. Freyja blev pludselig syg og måtte aflives - obduktion viste organsvigt - nyre og lever. Øv øv øv og snøft.

**********************

Freyja er købt hos Hildur Sigmarsdottir med opdrættet Skjaldbreid. Freyjas mor er bicolour orientaler med flere amerikanske katte i stamtavlen. Freyjas far er Skuld Dannebrog som jeg tidl. har parret Fanelli med. 

Freyja er primært købt til avl. Hun har en ganske fantastisk krop - ikke meget tykkere end et håndled. Super lang hale, meget skarpe elegante linier hele vejen igennem. Dejlige farver og kontraster, fin tortiemixing på punkterne. I det hele taget en dejlig kat... Jeg kunne naturligvis ønske mig lavere ører, som var bredere ved basen..men det betyder ikke så meget, da resten er i orden :-) 

Freyja er en rigtig tortie....hun er i bund og grund en meget meget sød dame, men hun har utrolig meget i munden. Og hun går ikke af vejen for at tale for sig :-) Dog må man sige, at hun har et fantastisk temperament - hun kaster sig om halsen på os og spinder konstant.

Freyja skal i løbet af 2007 parres med WW06, EC FIN*Anatolian Me Too, OSH d24

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

::  Tværmose´s Ia Isha-Xett, ori g  ::
.


"Isha"

Født 3. maj  2003

**********

Isha har gennem et stykke tid skrantet en smule - er blevet undersøgt uden fund - men tingene tog til og her sidst i juni 07 besluttede vi at lade hende få fred. Isha boede hos min bror og han fik lov at vælge, at hun ikke skulle obduceres. Joey lever nu alene - men hygger sig dog stor med min Niece Amalie på 1½ år.

************

Isha er efter Candy og Ddonny. Jeg endte med at beholde hende, efter lange overvejelser om at sælge hende. Isha er super dejlig i sine farver, rigtig godt mixet over hele kroppen. Hendes øjne er så skarpt grønne, at man næsten skær sig på dem... Endvidere har hun et fantastisk temperament. Hun er ikke bange for noget :-)

Isha bor sammen med Heatwave Broadway Joe, CRX ns - og hygger sig stor med ham. Hun styrer huset og sin tykke ven Joey...

Isha har været forsøgt parret med Kirsten Foldagers amerikanske import 7th Heaven Cloud no 9, men fik desværre underlivsinfektion som i første omgang tilsyneladende lod sig behandle. Senere blussede den så op igen og blev kronisk, så vi måtte lade hende sterillisere i november 04. 

Isha er nu helt og holdent min brors kat og hun stortrives i sin al sin velmagt...

 

.

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

 


::  CH Tværmose´s Fanelli, SIA b  ::
.


"Fanelli"

Født 18 december 2001

*****

Jeg måtte med meget tungt og blødende hjerte sige farvel til Fanelli d.  februar 2007. Fanelli var blevet dårlig over nogle dage og ikke meget hjalp. Jeg valgte at aflive hende og obduktionen viste - ikke overraskende - levercancer. Fanelli var den sidste jeg selv havde efter Ddonny - dog har min bror Tværmose´s Ia Isha-Xett - som er sterilliseret og som lever i bedste velgående.

 *****   

Fanelli er fra Mille og Ddonnys første kuld. Parringen var bestemt ikke planlagt, men det er jo hvad der kan ske når kattene går sammen. ;) 
Hele kuldet var meget lovende og Fanelli blev i huset. Fanelli er efter min smag bestemt en pæn kat, og jeg er spændt på, hvilke killinger hun kan give. 

Fanelli har været showet lidt, med pæne resultater. Blev bla. i 2002 som killing/ungdyr nr 3 på Felis Danicas topliste. Nr 3 på Katteklubbens Topliste samt nr 2 på DSO´s topliste. I 2003 blev Fanelli nr 5 som voksen fertil trods få udstillinger. 

Fanelli har kun haft 1 kuld, født i november 03 med Skuld Dannebrog. Kuldet var vældig lovende, men jeg beholdte desværre ingen af dem. 

Fanellis karriere som avlskat har ikke været så god. Hun har sidst været forsøgt parret med Metexa Sandsoftime, men absorberede desværre killingerne. Siden har hun haft en kraftig livmoderinfektion og jeg har nu valgt at lade hende sterilisere efter hun blev GIC.  Dette er meget ærgerligt, men klart det bedste for hende.  

Så nu er hun kastrat og hygger sig i stor stil - tyk, fin og glad.

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::

 

 


::  EC S*Ivanthes Ddonny X-ett, SIA n  ::
.
.

"Ddonny"

           Født 28 februar 2001

******

Jeg mistede meget pludseligt Ddonny i februar 06 til min meget store sorg og forfærdelse... snøft.. det er et meget stort savn.... :´(

******

Ivanthes Ddonny-Xett – Ddonny – er købt hos Björn og Titti Malmquist i Sverige. Jeg havde set mig varm på kombinationen mellem Ivanthes Aaloha og Alien´s Calvin Klein og havde egentligt bestilt en hun kat. Men da det var sådan, at der kun kom 4 hanner måtte jeg jo overveje om det var det jeg ville. 
Jeg valgte at købe katten trods kønnet… ;) og er utrolig glad for ham. 

Ddonny har et fantastisk temperament og er virkelig en dejlig dreng. Dog blev jo med alderen blevet en rigtig han, med alt hvad dette indebærer.

Ddonny har været showet med meget pæne resultater. Blev bla. som voksen fertil  i 2002 nr 4. på Felis Danica´s Topliste, nr 2. på Katteklubbens Topliste og nr 1 på DSO´s Topliste. Er i 2003 blevet nr 1 på både Katteklubbens Topliste og på DSO´s Topliste. 

Ddonny blev kastreret i november 2003. Det er lidt ærgeligt, da han bestemt har givet pæne og dejlige killinger. Men jeg har gjort det med god samvittighed, da jeg jo nu har både Fanelli og Isha efter ham. 

Han nyder nu livet gående rundt i hele huset sammen med os. Og er super glad og ligger i arm med alle de andre katte, kaster rundt med mus og stjæler mad mv..... :-)

                             

::  Stamtavle  ::

:: Udstillingsresultater ::

 

 


::  CH Tværmose´s Enchanting Efrax, SIA b  ::
.


"Mille"

Født 28 april 2001

Tværmose´s Enchanting Efrax – kaldet Mille – er en fantastisk avlshun. Mille er den sødeste og mest venlige kat, en fantastisk mor og ikke mindst meget højttalende og underholdende. 
Mille er beholdt udelukkende pga. stamtavlen og har indtil videre også vist sig, at avle ret godt.

Mille har haft sit sidste kuld killinger og er nu pensioneret.

Jeg har desværre måttet sige farvel til min højtelskede Mille. Mille havde reddet sig en kronisk IKKE SMITSOM luftvejssygdom, men var gennem den senere tid præget af denne. Hun tabte rang i flokken og ændrede langsomt adfærd. Hun var ikke længere den glade og trivelige kat. Så jeg tog til sidst den tunge beslutning at lade hende aflive. Det var en laaaang og meget tung gang. Men jeg må tro på, at hun har det bedre, hvor hun er nu.... Snøft.....

 

her ses Mille med en flok meget store "killinger" (Sunshine, Calle og Laura).

Mi

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater ::


:::. Sphinx Kissfromarose, ORI j 24  ::
.


.

"Candy"

Født 18.06.2002

Min smukke dejlige Candy er død.... hulk ! Hun har aldrig i sit liv haft en sygedag, nyst eller været nedstemt. Men trods det, måtte hun i en alder af kun 3 år aflives pga. nyre-og lever insuffiens. Snøft.....

--oo--

Candy er lillatortietabby og har dermed en af mine yndlingsfarver. Første gang jeg så farven var på Sphinx Min Engel hos Kirsten Foldager. Jeg var solgt med det samme. Desværre er der ikke fantastisk mange katte i denne farve, så jeg måtte selvfølgelig slå til med det samme da Kirsten fik en killing i denne farve. Candy fik sit kaldenavn, da hun i solskin simpelthen ligner candyfloss.

Candy er købt til avl primært pga. farven og selvfølgelig stamtavlen. Jeg håber selvfølgelig med Candy, at komme til at lave flere lillatortietabby orientalere. Eller måske parre hende til en bicolour orientaler :-) 

Candy har et ganske fantastisk temperament og er altid glad. Hun er middelstor, har skrig grønne øjne og tydelige pletter. (Se fx under galleri)

Candy fik i maj 03 sit første kuld. Dette var med min egen Ddonny, hvor der kom 1 blåcreme orientaler (Isha) og en cremetabbymasket siameser. Begge faktisk vældig lovende. Siden har hun fået én killing mere, denne gang med D*Classic´s Joker. 

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


::  Sphinx SunshinedaySIA g21  ::
.


"Sunshine"

Født 1. januar 2003

Sunshine er endnu en kat fra Kirsten Foldager. Allerede da jeg så Sunshine første gang, hvor hun var ca. 3 uger gammel, var jeg helt vild med hende. Egentlig syntes jeg ikke, at jeg havde plads til flere katte og ventede derfor. Men efter at have set hende gentagne gange, måtte jeg bryde med tvivlen og tage hende med hjem. Hun er for mig virkelig smuk og har faktisk alle de kvaliteter som jeg mangler hos mine andre avlshunner. Hun er super elegant og slimline. Hun er meget højbenet og temmelig lang. Hun går som en model på catwalk :-)

Udover at hun er en bedårende kat, har hun samtidig det mest fantastiske temperament. Hun er simpelthen en fest original af 1. klasse. Hun spinder konstant og kravler rundt på én. Snakker man ikke nok med hende, napper hun bare - og det er for hende lige meget hvor hun får fat, i armen, kinden eller øjenbrynet.... det spiller ingen rolle - bare se at kom i gang med at kæle hende..

Sunshine fik d. 29.09.03 sit første kuld. Parringen var langt fra planlagt, men hankatten var på springtur og under denne havde han muntret sig med et par unge hunner, hvoraf Sunshine var den ene. Så Sunshine var faktisk allerede drægtig da jeg fik hende i slutningen af juli. Men det var jo kun en ekstra bonus, da hun klarede fødslen fint og er alletiders mor. Se billeder af Sunshines killinger under K-kuldet her.  

 .

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


::  Sphinx Calém-Xett, sia d  ::
..

"Calle"

           Født 9. august 2003

Min dejlige Calle er død! Til stor sorg i huset....

Han startede med en lungebetændelse i starten af juni, i forbindelse med dette, fik han pludselig en stor aseptisk byld, hvor han havde fået penicillin injektion. Han blev indlagt og fik lagt dræn og det gik egentlig godt. Han blev samtidig scannet, taget røntgentbilleder og taget blodprøver - og alt var normalt. Men ud af det blå midt i juli får han kraftig diarre, som ikke lader sig behandle. Til trods for forsøg med forskellige midler. Han taber sig meget på kort tid, og sover stille ind natten til d. 28 juli. Obduktionen viste, at der var en 6 x 5 cm stor tumor i brystkassen. Så den lille mand havde simpelthen en galoperende cancer og intet kunne have gjort.... 

Calle var født hos Kirsten Foldager og var barn efter Ddonny. Calle skulle have været min nye afløser til Ddonny. 

Jeg syntes, det var lidt for lidt, kun at have Fanelli og Isha efter Ddonny. Og da der ikke er nogle hanner i avl efter ham, syntes jeg, at Calle måtte være en værdig afløser.

Jeg forelskede mig naturligvis i ham da jeg så ham første gang. Hvem kan stå for hans fæle udtryk og de skarpe linier.  - Ja, han var rød....men det generede mig nu ikke. Jeg kan enormt godt lide de røde og creme, især hvis de er rimelig i typen. 

Calle havde det sødeste sind og var utrolig godmodig...der går nok meget længe inden han begynder at interessere sig for damerne.

Se Calles mor her: Sphinx Zinfandel.

Se nogle af Calles søskende her

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


:::. CH Wee-Ko's Gipsy Queen, SIA n 21  ::
.


.

"Gips"

Født 28 februar 1998

Wee-ko´s Gipsy Queen – også kaldet Gips – var min første seriøse avlshun. Hun var købt hos Lykke Madsen og Jørgen Andersen i Sorø. 

Gips er mor til Mille og dermed bedstemor til Fanelli. 

Gips var den højt hævede dronning af katteriet. Men efter hun blev sterilliseret i november 2002, ændrede hendes status sig, hvilket påvirkede hende enormt meget. I sommeren 2003 fik hun en lille hjerneblødning, hvilken ændrede hendes adfærd endnu mere. Slutteligt blev hun ganske urenlig og gik ikke længere rundt blandt de andre katte. Hun isolerede sig enormt og havde en adfærd der ikke var hende værdig. Så i oktober tog jeg den svære beslutning og gik den tunge gang til dyrlægen, med overbevisning om, at det var det bedste for hende. 

Men hvor jeg dog savner hende meget... 


Gips har været udstillet som ung, med pæne resultater. Kort efter hun blev CH gad hun ikke mere, og var derfor ikke været med siden. 

.

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


::  IP Tværmose´s Galanthus Picot, SIA n  ::
.


"Picot"

Født 1 oktober 1994

Tværmose´s Galanthus Picot er fra mit allerførste kuld. 
Jeg havde på det tidspunkt en ret gammeldags typet hunkat – den sødeste kat i verden – Elvira von ST. Da jeg købte Elvira havde jeg en ide om, at jeg sikkert på et tidspunkt ville ønske at få et kuld. 
Jeg fik da også Elvira parret – hos Melinar Sweet Price – og fik hele 7 killinger ud af det. 
Her beholdt jeg så min Picot. Picot blev kastreret som 2 årig og er en fantastisk dejlig, meget kælen kastrat. Picot har været udstillet til IP og kommer heller ikke med i byen mere.

Picot har gennem de sidste par desværre været syg af cancer, men har haft det godt. Først det seneste halve år er det for alvor begyndt at gå ned at bakke for ham.  Vi er lykkelige for hver dag som går godt - de gode dage kommer jo ikke skidt tilbage. 

Vi har desværre d. 8-8-03 måttet sige farvel til vores elskede Picot og savner ham meget! 
.

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::


::  Tværmose´s Gunsmoke, SIA c  ::
.


 

 

"Kiss"

Født 8. november  2002

Kiss er det sidste afkom efter Gips og Sphinx Kissingthepink. Planen var at beholde ham som fertil til et kuld eller to og derefter omplacere ham. Desværre nåede jeg ikke at få kuld efter ham, da han allerede var begyndt at vågne op til dåd og markere. Så derfor blev han kastreret sidst i juli.  

Kiss bor nu hos en dejlig familie i Farum, hvor han forhåbentlig vil opføre sig ordenligt....       :-)    

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::