:: CH Tvæmose's Varda Elentári, CRX ds 03  ::
.


"Varda"

Født 15. maj 2006

Min Smukke Varda fik sit første kuld d. 24. december sidste år :-) Det var noget af et arrangement :-) Da jeg måtte tage både Varda og Tippie med til min kære Fru Moder i Thy, hvor vi så alle installerede os flere dage før jul - klar til fødsel. Mit håb var jo, at hun ville gå i fødsel måske bare dagen før jul eller dagen efter eller noget - men nææh nej, juleaftens morgen mens jeg lå og læste i sengen og Varda og Tippie lå nok så hyggeligt under dynen, mærkede jeg nogle gentagende sammentrækninger... og fik kræet listet ud og op i fødekassen. Og nok så fint, så kom der i løbet af 2 timer 5 meget fine jule-killinger - med Tippie som fødselshjælp :-) Jeg kunne så ringe til min gode veninde Kirsten og sige, at nu var hendes hun-killing leveret :-)

Så det blev skam en hel hyggelig, men lidt alternativ, juleaften i Thy dét år :-)

 

***

Varda.... min lille Varda :-) (meget baby på øverste billede)

Hun er bare såååå søøøød.

Og så ligner hun på det nærmeste et insekt :-)

Varda er jo efter Tippie og en meget fin han Puraffection SOS Sandoval. Varda er forholdsvis ekstrem i kroppen og jeg er før blevet spurgt, om jeg nu er sikker på at hun er en CRX :-D Men ja, det ER jeg, og alle mine fremtidige killinger må for min skyld meget gerne se sådan ud :-)

Varda er faktisk altid i pels. (ikke at man kan se det på de billeder jeg har fundet til lejligheden her :-) ) Men hun har den fineste tynde, tæt ripplede pels der skinner som guld i solen. (dog kan hun godt finde på at være lidt tyndpelset når hun er i løbetid... men det er vel fair nok :-))  Hun har en spøjs farve, men hun ER altså bare rødsmoke  - uanset hvor cinnamon, creme, fawn og alt muligt andet folk kan finde på at mene hun er :-)

Det er ved at være tiden til at Varda skal parres. Så det er planlagt til at foregå her i løbet af sommeren. Og jeg glæder mig allerede :-)

Varda er jo så kuld søster til MANNY - som de fleste jo kender. MANNY bor hos Kirsten Foldager og har sammen med Bimse sit eget heppekor :-)

Tippie og Varda er ikke meget for at stå op om morgenen:

           

  

          

 

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater ::