:: EC NL*Pendragon´s Tip Toe, JW, CRX fs 03  ::
.


                            

"Tippie"

Født 22. december 2003

Endelig blev mit ønske opfyldt...  

Den dejligste lille tortie rex dame er nu hos os. Stor tak til Eric Reijers for denne fantastiske lille lady :-)

Det er små 3 år siden, jeg besluttede mig for at jeg MÅTTE eje en godt typet Cornish. Men det var jo lettere sagt end gjort. Det er jo en proces i sig selv, først at sætte sig ind i hvordan den skal se ud, dernæst at finde ud af, hvad jeg præcis ønsker mig - for til sidst at finde den...Så søgningen har gået gennem mange lande.

I efteråret tændte der sig så et lille lys, da Eric ringede og fortalte mig, at en af hans hunner var drægtig og at der i denne kombination muligvis kunne komme noget til mig. Til jul lysnede det så endnu mere, da jeg nu hørte, at vidunderet var født og hun var lovende. Men dog ikke mere lovende, end at jeg måtte vente adskillige uger på den endelige dom... jeg fik kun lov at få hende, hvis hun var absolut god nok. Så tiden var lang. 

Men i begyndelsen af februar kom det længe ventede opkald - hun var god nok... så nu glædede jeg mig bare endnu mere. (Faktisk kan jeg ikke huske, at jeg har glædet mig så meget til at få en kat - siden jeg fik min første egentlige avlshun - Wee-ko´s Gipsy Queen. Som jeg også ventede lææænge på.)

Men tiden oprandt nu endelig, og jeg fik min Cornish... Og hun er da noget af det mest fantastiske jeg længe har mødt. Hun gik sammen med siameserne med det samme. Donny og Fanelli spandt da de så hende og hun gik i mod dem og stangede dem med panden - og så var lykken gjort. Så der var ingen problemer med at have dem i bur sammen på showet i Glostrup. Ren familie idyl !  

                          

Tilsyneladende er jeg ikke den eneste som synes Tippie er smuk og dejlig... hun blev enstemmigt BIS-killing korthår på udstillingen. Så det var jo en super dejlig debut. 

Hjemme er hun et livsstykke ud over alle grænser. Hun er bare så glad og tilfreds hele tiden. Hun har enormt travlt med alting hele tiden, men ligger også meget gerne under dynen og spinder højlydt - når hun ikke er i fuld gang med at lave unoder...

Det er lykkes Tippie at blive JUNIOR WINNER på sin udstilling nr. 7. Og ikke nok med det, så er hun faktisk den første inden for korthårs-kategorien der er blevet JW. Så vi er jo vældig stolte af hende. 

Det går fortsat rigtig godt med den lille Tippie. Hun fører sig frem på udstillingerne og har da efterhånden et par BIS med i bagagen.

Tippie har haft sine 2 første kuld - som var ovenud tilfredsstillende i type. Tippie er netop blevet EC og skal parres igen inden længe...

Fotografbilleder taget af Ole Palmhøj.

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater ::