::  S*Ivanthes JjustforMe  ::
.


"Mira"

Født 9. maj 2004

Mira kom til os ved lidt af et tilfælde... Hun var egentlig sat på foder i Sverige af Björn og Titti, men blev aldrig accepteret af kattene i huset. Til sidst opgav de, da det var uholdbart for alle parter. 

Jeg blev tilbudt Mira, da hun er 6 måneder og skyndte mig til Stockholm for at hente den lille dame.

Mira er direkte efter Metexa Sandsoftime, som jeg parrede Fanelli med, desværre uden resultat. Så derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at tage hende, da jeg fik hende tilbudt. 

Hun var og er stadig meget påvirket af, at have fået tæv af kattene hvor hun boede, så det har taget noget tid for hende, at få tillid til kattene her i huset. Men jeg synes virkelig det går godt og at det hele tiden går fremad. Hun er fortsat noget præget af sine oplevelser og tilliden til de andre katte svinger meget, men hun omgås dog de fleste i flokken uden problemer. 

Men til Miras store fordel har hun det mest fantastiske temperament man kan forestille sig ! Hun bare spinder og spinder...

Mira er ikke udpræget til udstilling, men hun har nogle meget interessante kvaliteter til avl. Bl.a. har hun en dejlig lang krop, lange ben og fantastisk kort og tæt liggende pels. Hun er fin i farverne - selv om lillatortietabby bestemt ikke er min yndlingsfarve hos siamesere (kun hos orientaleren *S*). Hun har fine skrå øjne med en yndig blå farve. 

Mira fik d. 1.4.07 ikke mindre end 10 killinger !!!! Godt nok har hun også fået store kuld de andre gange, men denne gang tog det da fuldstændig overhånd med hende. De blev bare VED med at komme... jeg troede ikke mine egne øjne. - Egentlig parrede jeg hende, da jeg var usikker på, om Tawny kunne klare at passe mange killinger, hvis det skulle komme dertil - men jeg blev klogere - for det blev Tawny der skulle passe nogle af Miras....  Man kan jo så konkludere at det da ihvertfald ikke er infertile linier... og Roa - det var jo både hans første og sidste kuld...så der skulle produceres  noget :-D 

: Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::