::  EC Ivanthes Ddonny X-ett, SIA n   *IMP-SWE  ::
.
.

"Ddonny"

           Født 28 februar 2001

Ivanthes Ddonny-Xett – Ddonny – er købt hos Björn og Titti Malmquist i Sverige. Jeg havde set mig varm på kombinationen mellem Ivanthes Aaloha og Alien´s Calvin Klein og havde egentligt bestilt en hun kat. Men da det var sådan, at der kun kom 4 hanner måtte jeg jo overveje om det var det jeg ville. 
Jeg valgte at købe katten trods kønnet… ;) og er utrolig glad for ham. 

Ddonny har et fantastisk temperament og er virkelig en dejlig dreng. Dog blev jo med alderen blevet en rigtig han, med alt hvad dette indebærer.

Ddonny har været showet med meget pæne resultater. Blev bla. som voksen fertil  i 2002 nr 4. på Felis Danica´s Topliste, nr 2. på Katteklubbens Topliste og nr 1 på DSO´s Topliste. Er i 2003 blevet nr 1 på både Katteklubbens Topliste og på DSO´s Topliste. 

Ddonny blev kastreret i november 2003. Det er lidt ærgeligt, da han bestemt har givet pæne og dejlige killinger. Men jeg har gjort det med god samvittighed, da jeg jo nu har både Fanelli og Isha efter ham. 

Han nyder nu livet gående rundt i hele huset sammen med os. Og er super glad og ligger i arm med alle de andre katte, kaster rundt med mus og stjæler mad mv..... :-)

                             

::  Stamtavle  ::

:: Udstillingsresultater ::