:::. Sphinx Kissfromarose, ORI j 24  ::
.


.

"Candy"

Født 18.06.2002

Min smukke dejlige Candy er død.... hulk ! Hun har aldrig i sit liv haft en sygedag, nyst eller været nedstemt. Men trods det, måtte hun i en alder af kun 3 år aflives pga. nyre-og lever insuffiens. Snøft.....

--oo--

Candy er lillatortietabby og har dermed en af mine yndlingsfarver. Første gang jeg så farven var på Sphinx Min Engel hos Kirsten Foldager. Jeg var solgt med det samme. Desværre er der ikke fantastisk mange katte i denne farve, så jeg måtte selvfølgelig slå til med det samme da Kirsten fik en killing i denne farve. Candy fik sit kaldenavn, da hun i solskin simpelthen ligner candyfloss.

Candy er købt til avl primært pga. farven og selvfølgelig stamtavlen. Jeg håber selvfølgelig med Candy, at komme til at lave flere lillatortietabby orientalere. Eller måske parre hende til en bicolour orientaler :-) 

Candy har et ganske fantastisk temperament og er altid glad. Hun er middelstor, har skrig grønne øjne og tydelige pletter. (Se fx under galleri)

Candy fik i maj 03 sit første kuld. Dette var med min egen Ddonny, hvor der kom 1 blåcreme orientaler (Isha) og en cremetabbymasket siameser. Begge faktisk vældig lovende. Siden har hun fået én killing mere, denne gang med D*Classic´s Joker. 

::  Stamtavle  ::

::  Udstillingsresultater  ::